FORGOT YOUR DETAILS?

Explora la Vall d’Àger des del celVOL CONGOSTFES REALITAT EL TEU SOMNI!VISTES ESPECTACULARS DE MONTREBEI O TERRADETS

VOL CONGOST

Gaudeix del congost de Montrebei o Terradets a vista d'ocell

Explora la Vall d’Àger des del cel

El Vol CONGOST és el nostre vol preferit. Farem tot el possible per poder gaudir de les vistes espectaculars d’un dels congosts de la Vall d’Àger: el congost de Montrebei o el congost de Terradets. Sortirem a volar amb parapent biplaça des d’un dels 5 envols del Montsec, entre 600 i 1050 metres de desnivell.

Es realitza a les hores centrals del dia, a partir de les 11h, depenent de l'època de l'any. Intentarem trobar les tèrmiques (corrents d'aire ascendent provocades per l'acció del sol) que ens permetin fer vols d'una durada habitual d'entre 30'-45' i que ens permetrà, en la majoria de casos, poder apropar-nos i gaudir de vistes espectaculars del Congost de Montrebei o de Terradets.

El vol lliure és una modalitat de vol sense motor, pel què les condicions meteorològiques condicionen totalment el tipus de vol. Així doncs, no podem assegurar poder volar fins als congosts, tot i que farem el possible per fer-ho. Si la durada del vol fos inferior a la oferta a causa de condicions meteorològiques adverses, ajustaríem el preu al vol que es correspongui per durada.

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional. T'emportaràs les imatges en un llapis USB pocs minuts després d'aterrar.
 • Vol Congost
 • 110
  per Temporada Baixa
 • Vàlid dies feiners excepte ponts, festius, Setmana Santa i mes d'agost
 • Reportatge foto+vídeo+microSD: 20€
 • Transport a l'envol: INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 30' - 45'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)
 • Vol Congost
 • 125
  per Temporada Alta
 • Vàlid caps de setmana, festius, ponts, Setmana Santa i mes d'agost
 • Reportatge foto+vídeo+microSD: 20€
 • Transport a l'envol: INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 30' - 45'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional. T'emportaràs les imatges en una targeta SD pocs minuts després d'aterrar.

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

L'experiència

Ens trobarem a les nostres instal·lacions, a Àger.
Després de presentar-nos i ultimar detalls, pujarem cap al Montsec amb furgoneta o 4x4 fins a la zona d'envol.
Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent per una suau pendent i sense donar-nos compte ja estarem volant. No hi ha cap sotragada, caiguda al buit ni res que s'hi assembli. La sortida és ben suau.
Tot plegat ens haurà tingut entretinguts una hora llarga, suposant que les condicions meteorològiques no ens hagin fet la guitza...

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP