FORGOT YOUR DETAILS?

El vol en la seva màxima expressióRENDIMENT TÈRMICDESCOBREIX EL MONTSEC DES DE L'AIREVola durant 1 hora per la Vall d'Àger

RENDIMENT TÈRMIC

Experimenta la sensació de volar amb Parapent en la seva màxima expressió

Un vol de somni per la Vall d'Àger...

El bateig de vol Rendiment Tèrmic és el que et farà viure al màxim les possibilitats d’un Parapent. Sortirem a volar amb parapent biplaça des del Montsec, entre 600 i 1050 metres de desnivell. Depenent de les condicions del moment escollirem un dels 5 envols possibles.

En aquest vol tindrem la possibilitat de fer un passeig per la Vall d’Àger, podent gaudir de vistes espectaculars de llocs com el Congost de Montrebei, Congost de Terradets, Pantà de Canelles i de Camarassa, etc…

Es realitza a les hores centrals del dia. Els nostres pilots professionals intentaran trobar tèrmiques (corrents d’aire ascendent provocades per l’acció del sol), el què permetrà fer vols d’una durada habitual d’1 hora. Sempre depenem de les condicions meteorològiques, pel què no podem garantir una durada mínima. Si la durada del vol fos inferior a 45′ per causes meteorològiques cobraríem el preu corresponent al vol “Congost”.

Accés a l'envol

El transport fins a l'envol està inclòs amb el preu del Bateig de Vol. El Montsec té 5 envols. A dos d'ells s'hi accedeix per camí asfaltat i a la resta per pista forestal. L'accés és sempre amb vehicles d'Entrenúvols. A més de transport, el xófer és l'assistent a l'envol.
 • Rendiment Tèrmic
 • 145
  per Temporada Baixa
 • Vàlid dies feiners excepte ponts, festius, Setmana Santa, juliol i agost
 • Reportatge foto+vídeo+microSD: 20€
 • Accés a l'envol: INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 45' - 1h15'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)
 • Rendiment tèrmic
 • 170
  per Temporada Alta
 • Vàlid caps de setmana, festius, ponts, Setmana Santa, juliol i agost
 • Reportatge foto+vídeo+microSD: 20€
 • Accés a l'envol: INCLÒS
 • Durada del vol aprox: 45' - 1h15'
 • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional. T'emportaràs les imatges en una targeta SD pocs minuts després d'aterrar.

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

L'experiència

Ens trobarem a les nostres instal·lacions, a Àger.
Després de presentar-nos i ultimar detalls, pujarem cap al Montsec amb furgoneta o 4x4 fins a la zona d'envol.
Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent per una suau pendent i sense donar-nos compte ja estarem volant. No hi ha cap sotragada, caiguda al buit ni res que s'hi assembli. La sortida és ben suau.
Tot plegat ens haurà tingut entretinguts una hora llarga, suposant que les condicions meteorològiques no ens hagin fet la guitza...

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP