FORGOT YOUR DETAILS?

Fes un vol exclusiuVOLA AL LLACVISTES ESPECTACULARS A LES PORTES DEL PIRINEUSOBREVOLA EL LLAC DE SANT ANTONI

VOL AL LLAC

Vistes espectaculars per sobre del llac de Sant Antoni

Un vol únic i singular

A diferència dels altres vols, aquest es fa al pantà de Sant Antoni, a la Pobla de Segur. El lloc en concret és prop del Xiringuito de Pobla, a la vora del pantà de Sant Antoni. No hem de pujar cap muntanya i d’on sortim, tornem a aterrar, pel què és una zona perfecta per a combinar el vol amb altres activitats aquàtiques i/o a prendre algo al Xiringuito abans o després de volar!

La particularitat d’aquest vol és que no ens envolem des d’una muntanya. Sortirem des de la riba del pantà “arrossegats” per una potent llanxa motora que, gràcies a un sistema de torn desbobinador, ens aixecarà uns 1000m per sobre del nivell de l’aigua, és a dir a uns 1500m per sobre del nivell del mar, equivalent a Coll d’Ares (Montsec).

Aquest sistema ens permet escurçar dràsticament el temps de l’activitat sense perjudicar el temps de vol. No cal pujar a cap muntanya per carretera (uns 30′ al Montsec). Pujarem volant arrossegats per la llanxa. Un cop dalt, deixarem anar el cable que ens ha servit per a pujar i ja volem lliures!!

Així doncs, NO ens tirarem per enlloc, només farem una petita carrera fins que el parapent ens aixecarà de terra ajudats pel cable “enganxat” a la llanxa.
És un vol tranquil amb activitat tèrmica moderada on la principal virtut són les espectaculars vistes i la original manera de volar gràcies a un torn desbobinador.
Tornarem a aterrar al mateix lloc d’on ens hem envolat.

Reportatge FOTO i VÍDEO

Opcionalment es pot contractar el reportatge de foto i vídeo del vol. Les imatges estan preses per càmeres GoPro d'última generació i qualitat professional. T'emportaràs les imatges en una targeta SD pocs minuts després d'aterrar.
  • Vol al Llac
  • 75
    per disponibilitat limitada
  • Només disponible entre setmana segons calendari
  • Reportatge foto+vídeo+microSD: 20€
  • Durada del vol aprox: 10' - 20'
  • Acrobàcia bàsica (si el passatger vol)

CALENDARI DISPONIBILITAT

Disponibilitat

REGALA UNA EXPERIÈNCIA INOBLIDABLE!

Regala volar amb parapent

L'experiència

Ens trobarem al Xiringuito, situat al pantà de Sant Antoni, al costat de Pobla de Segur.
L'envol és des de la platgeta del pantà, per tan, no hi cap necessitat de transport fins a l'envol. Una petita presentació del material i explicació del què s'ha de fer, preparem el material i... a volar!

Per a volar NO ens tirarem per enlloc. Farem unes quantes passes corrent mentre el cable unit a la llanxa es estira i ens ajuda a córrer. En poques passes ja estarem volant! Tot plegat tindrà una durada de mitja horeta.

Qui pot volar?

Tothom qui vulgui volar amb parapent biplaça a Àger. Hem volat amb nens de 4 anys i amb "adults" de més de 80 anys. No es requereix cap coneixement previ ni cap condició física especial.

Tens problemes de mobilitat? Disposem de material adaptat per a gent amb mobilitat reduïda o discapacitats psícics. La única limitació és que en els vols Morning Glory i Vol al pantà no podem volar amb el material adaptat.

Acrobàcia

Tots els nostres vols inclouen maniobres acrobàtiques bàsiques com són els Wing Overs, espirals i barrines, sempre i quan el passatger ho desitgi, és clar! No et cobrarem un extra ni et coaccionarem a mig vol per si vols pagar un suplement. Senzillament ho farem amb molt de gust si així ho vol el rei del vol: el nostre passatger!

Vols un vol realment acrobàtic?! Prova el nostre 100% Adrenalina.

TOP