FORGOT YOUR DETAILS?

Charly PARALOCK – mosquetó alliberament ràpid

188,00

El mosquetons PARALOCK són mosquetons per a parapent lleugers que permeten l’alliberament ràpid i fàcil de la vela homologats a 2,8 KN

Preu per parella

SKU: paralock-par Categoria:

Detalls

Soltes ràpides lleugeres

Els mosquetons de parapent PARALOCK són fàcils de fer servir amb un llarg interval de reemplaçament per a monoplaça i biplaça.

Amb un mosquetó per parapent convencional, és pràcticament impossible alliberar la vela sota càrrega. En algunes ocasions, això no només és útil, sinó que ens pot salvar la vida: aterratge a un riu, forts vents, etc… Després de llençar el paracaigudes d’emergència també és necessari anul·lar la vel i molt recomanable alliberar-la. El PARALOCK pot substituïr un ganivet d’emergència o haver d’anul·lar la vela i guanyar un temps molt valuós.

El PARALOCK també pot ser útil en altres esports, per rescats aeris o aquàtics i en arnesos de paracaigudes.

Lleugers i resistents al pas del temps

El PARALOCK només pesa 73g i és igualment vàlid per a Hike & Fly que per a vol biplaça. Gràcies al seu disseny, el PARALOCK junt amb el QUICK-OUT, són, fins a dia d’avui, els únics mosquetons de Vol Lliure que tenen un interval de reemplaçament de 8 anys per a ús monoplaça i 5 anys per a ús biplaça. El PARALOCK també és es pot fer servir amb Ala Delta i el seu interval de reemplaçament és de 5 anys. El número d’hores de vol és il·limitat dins l’interval de reemplaçament.

More about the risk of material fatigue in conventional paragliding carabiners with snap gate

Funcionament fàcil

Fàcil manipulació, fins i tot amb guants: Després d’inserir les bandes del parapent, el PARALOCK es bloqueja automàticament. El mosquetó s’obre amb un gir de 120º de la lleva sota tensió d’una molla, pel què només es pot alliberar quan es prem el botó.

Un tap de seguretat evitar polsar obrir el PARALOCK involuntàriament.

Vídeo de demostració de manipulació
Video: Alliberament del parapent després de llençar el paracaigudes

5 raons per les què el parapent s’hauria d’alliberar després de llençar el paracaigudes d’emergència

 • Segons la LTF, la tassa màxima de caiguda per a un paracaigudes d’emergència és de 6,8m/s, corresponent a 24,5 Km/h. Segons la EN és de 5,5m/s, corresponent a uns 20 Km/h. Però la majoria de pilots desconeixen que els paracaigudes s’homologuen sense parapent. El parapent pot fer incrementar considerablement la tassa de caiguda del paracaigudes en una situació de mirall o de pendulejos, per exemple.
 • Tot i que la majoria de paracaigudes actuals estan homologats per la norma EN i, per tan, tenen una tassa de caiguda màx. de 5,5m/s, aquesta tassa de caiguda només s’aconsegueix amb una velocitat horitzontal per a generar sustentació. Si no alliberem el parapent, aquest fa de resistència, no deixa córrer el paracaigudes i no pot generar sustentació, augmentant la tassa de caiguda.
 • La possibilitat d’escollir aterratge és un plus de seguretat important. Sense alliberar el parapent això és difícil d’aconseguir.
 • Està demostrat que el parapent normalment plega força ràpid i la recuperació és fàcil. En cas d’aterrar a un arbre, hi ha molt menys risc de fer malbé el parapent si no està carregant el pes del pilot.
 • Video d’un efecte mirall després de llençar el paracaigudes

Fàcil instal·lació a quasi tots els arnesos

 • La forma en V està dissenyada per a treballar bé amb la força que fan la vela i els tensors de l’esquena de la cadira.
 • En algunes cadires carenades, el carenat s’ancora de forma separada (ex. Impress 4). Els ancoratges del carenat es poden posar per sobre del cargol de separació de la zona de l’arnés.

Característiques principals

 • Fet de titanal fos
 • Lleva i cargol fets amb acer al crom endurit
 • Interval de reemplaçament: 8 anys amb hores il·limitades. 5 anys per ús amb biplaces i Ala Delta.
 • Pes: 73g
 • Resistència: 2800 DaN (10 Newton ≈ 1 kg)

Informació addicional

Pes0.2 kg
Dimensions10 × 5 × 2 cm

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Només els clients que han comprat el producte i s'han identificat poden deixar una ressenya.

També us recomanem…

TOP