FORGOT YOUR DETAILS?

Posta de sol volant amb parapent

FLY WITH A PARAGLIDING TANDEM

MAKE YOUR DREAM COME TRUE

ENJOY OR GIVE SOMEONE YOU LOVE AN UNFORGETTABLE EXPERIENCE

DISCOVER MONTSEC FROM THE AIR

COME TO FLY WITH US!

DISCOVER ALL OUR FLIGHTS

Curs parapent Entrenúvols

ALL LEVEL COIURSES

LEARN TO FLY A PARAGLIDER

APRÈN A UNA ESCOLA PROFESSIONAL

LEARN WITH A PROFESSIONAL SCHOOL

Curs SIV

ORGANISING SIV COURSES SINCE 2003

SIV COURSE - PILOTING - SAFETY IN FLIGHT

SAFETY & ACRO

INFORM OR BOOK A PLACE!

Botiga Entrenúvols

PROFESSIONAL ADVICE

ENTRENÚVOLS PARAGLIDING SHOP

TEST CENTER AIRDESIGN | ADVANCE | NERVURES

Caiac

DISCOVER THE "VALL D'ÀGER" BY KAYAK

TAKE A LOOK OF MONTREBEI FROM THE LAKE

Explore Canelles and Camarassa lakes

PREV
NEXT

BENVINGUTS A ENTRENÚVOLS!

Cursos, bateigs i venda de material de parapent. Des de 2001.

VOLA AMB PARAPENT

Reserva hora per venir a volar o compra un Xec Regal amb data oberta per a fer un regal inoblidable!
Equip de pilots professionals amb llarga experiència. Disposem de material adaptat per a discapacitats.

APRÈN A VOLAR

Aprèn a volar de la manera més segura. Escola professional amb instructors altament qualificats i experimentats. Sistema educatiu APPI, reconegut mundialment.

BOTIGA Entrenúvols

Botiga de material online i física. Assessorament professional i sense compromís. Centre de test AirDesign, Advance, Nervures, Sup'Air...
Stock permanent de material.

SOM AUTÈNTICS I GENUÏNS

No ens agrada gens la publicitat enganyosa. Som el què som: una colla d'apassionats del vol que des del 2001 treballem junts, junt amb els que s'han afegit pel camí. Algun pilot de l'equip fa 30 anys que vola, però no diem que fa 30 anys que existeix Entrenúvols... Som una de les 2 úniques escoles de parapent de la Vall d'Àger (no som intermediaris) i apostem per una formació de qualitat.

ENS AGRADA EL QUÈ FEM

Som apassionats del Vol Lliure. És la nostra professió i la nostra passió. Volem professionalment i per oci. A l'equip tenim des de campions d'Espanya a al·lèrgics a la competició, però que fan vols que mai ningú abans ha fet. Ah! i volen junts i comparteixen nous somnis i fites.
Ens fascina compartir la nostra passió amb la gent i obtenir el millor regal: la satisfacció de qui descobreix un nou món!

PREUS JUSTOS

Preu just no vol dir regalat ni inflat, vol dir conseqüent amb les prestacions rebudes. No t'oferirem cap servei durant o al final de l'activitat, ni tenim lletres petites. Som ben clars: tens tots els preus a la web, sense sorpreses. I mai pagaràs un cèntim si no voles. I et retornarem els diners en cas necessari sense cap problema. Tampoc eludirem cap obligació legal per abaratir els serveis. Ah! i no és cap elogi dir que complim amb els requisits legals... és una obligació.

SEGURETAT

Som especialistes en la seguretat en parapent. Formem a pilots amateurs i professionals en matèria de seguretat des de 2003. Som una de les escoles més reconegudes del món en matèria de cursos de seguretat. Ens prenem molt seriosament la seguretat en vol, tan en els bateigs de vol com en tots els nivells dels nostres cursos.

ELS MILLOR VALORATS

Segons TripAdvisor, som l'empresa més ben valorada i amb més valoracions d'Àger i de les primeres de la província de Lleida. Ningú ens pot valorar amb més criteri que els nostres clients i de sempre, la nostra millor publicitat ha estat la satisfacció dels nostres clients i el conseqüent boca-orella. Pots consultar què diuen de nosaltres a les xarxes!

LA VALL D'ÀGER

És un lloc idíl·lic per un munt d'activitats, però especialment per a volar amb parapent i ala delta. Una de les millors zones de vol del món, tan per a pilots experimentats com per a començar a volar.
T'esperem a les nostres instal·lacions amb un edifici de més de 150m2 i camp d'aterratge i pràctiques propi de 4 hectàries.

TOP