FORGOT YOUR DETAILS?

EQUIP ENTRENÚVOLS

A PUNT PER A VOLAR AMB TU!

Jordi Marquillas

Cofundador i Director Tècnic

Fa més de 15 anys que va descubrir el món del Parapent. Ha sobrevolat 4 continents. Campió d’Espanya de cross (classe Sport) l’any 2013, membre de l’equip espanyol d’acrobàcia i també ha estat membre de l’equip espanyol i català de cross. Instructor SIV des de 2003 i Pilot de test pel laboratori Aérotest des de 2005. Tècnic Esportiu en Parapent, Master Instructor a l’associació internacional APPI

Ramon Sanmartí

Cofundador, instructor i pilot biplaça

També fa més de 15 anys que veu el món des de dalt i també ha volat per 4 continents. L’altra passió d’en Ramon és la muntanya i la neu. A l’hivern, fàcilment el podreu trobar fent esquí de muntanya o Telemark…

Marta Ges

La secre

És l’alè d’aire fresc, la nostra font d’energia (a ella n'hi sobra!). Ella ens organitza, és la nostra cara pública i ens fa treballar… amb il·lusió! Ah! i ja està fent els seus primers volets… creiem que l’hem enganxat a volar i com no pot ser d’altra manera, ja ha tret l’ocellet que porta dins!

Oriol Mayora

Instructor i pilot biplaça

El malabarista de l’equip. Quan ens avorrim, li deixem 4 pedres o un monocicle i ens distreu… a més, vola i esquia. És un excel·lent instructor de parapent i d’esquí i es nota que ensenyar és la seva passió. La seva paciència és quasi infinita…

Joan Cordon

Pilot biplaça

És, possiblement, el pilot biplaça amb més experiència de Catalunya en actiu. Ell és l’essència del Vol Lliure concentrada. Per error va sortir humà, però en realitat hauria de ser un voltor… apassionat per volar i per transmetre la màgia de volar tant o més que el primer dia que el va captivar aquest esport.

Xavi zabau

L'ocellet

L'ocellet de l'equip. Va aprendre a volar amb Entrenúvols i al cap dels anys s'ha guanyat un lloc dins l'equip d'Entrenúvols. Li encanta l'acrobàcia i forma part de la selecció espanyola d'acrobàcia amb parapent.

Xavi Guiu

L'aprenent

És el futur d’Entrenúvols… de moment fa poquets anys (en comparació amb la resta de l'equip) que això de volar el va enganxar i no ha parat de volar ni un sol moment! S’està formant com a instructor i poc a poc l’anirem veient més pel camp i el cel i menys pel terra…

L'EQUIP ENTRENÚVOLS

Entrenúvols és una escola de Parapent creada l’any 2001 per apassionats del Parapent i la natura dedicada a promocionar el Vol Lliure i la Vall d’Àger.

La formen un conjunt de professionals apassionats del Vol Lliure que han transformat la seva passió de volar en el seu medi de vida. Això ens facilita poder transmetre la nostra passió en tot moment de la manera més natural. La frontera entre el treball i la diversió no la tenim molt clara…

A Entrenúvols hem intentat apartar-nos dels cànons de vida estàndard allunyant-nos de la cursa desenfrenada de treballar, guanyar i gastar. Creiem que el valor principal no són els diners ni les possessions, sinó viure fent el què t’agrada a un lloc on t’agradi.

Això no vol dir que no necessitem diners per a viure ni que estiguem al marge de la legalitat, tot el contrari. La nostra activitat, per naturalesa, creiem que ha d’estar totalment dins la legalitat i els qui hi treballem també necessitem uns mínims de qualitat de vida que passen per una feina i sou digne i unes prestacions socials igualment dignes.

Així doncs, el nostre model de vida passa per buscar l’equilibri entre viure allà i d’allò que ens agrada, intentant mantenir-nos allunyats de la roda consumista i a la vegada oferir un servei de qualitat i amb totes les garanties legals als nostres clients.

Equip Entrenúvols

OPINIONS A LES XARXES SOCIALS

Descobreix què diuen de nosaltres a les xarxes socials

Very professional company. We have been treated very well in response to all previous questions via email. During the flight they have given us a lot of confidence. Wonderful experience totally recommended. You don’t have the feeling of falling into the void but of flying and enjoying the views. Hopefully we can repeat soon ✨

Laura Banyoles Avatar Laura Banyoles
17/08/2020

Per on començar?? des de el primer moment que arribes al lloc de trobada, tot va anar sobre rodes. Marta a la recepció de la tenda, molt, molt simpàtica. molt bones vibracions després pujant elt montsec amb la furgoneta mentre xerravem amb els instructors.... I que dir del salt en parapent! jo vaig fer "vol 100% adrenalina" i no he experimentat mai una cosa semblant. Simplement espectacular! el instructor que em va tocar, un crack! (sorry, no recordo el teu nom!) Per a recomanar amb els ulls tancats.

David Font Avatar David Font
06/08/2019

100% recomanables!! No cal que us mireu cap altra agència/escola. Aquí són alegres simpàtics, atents, professionals, servicials, i em falten els adjectius. Del minut 0 fins a acabar, no podríem posar cap comentari negatiu, ni tant sols quelcom a millorar. Si mai repetim, serà sens dubte amb vosaltres. Gràcies! I bon feina!

Àlex CE Avatar Àlex CE
01/09/2019

A fantastic experience. All the people at Entrenuvols are wonderful, friendly and always with a smile. The flight is great, Xavi is a crack, I really enjoyed it !! Thank you all!!

teresa collado valenciano Avatar teresa collado valenciano
15/09/2020

At Entrenuvols, our two teenage sons had their first parasailing adventure. It was a wonderful experience. From start (making reservations) to finish (finding an alternate location to launch the flight), we were well looked after by the Entrenuvols staff and pilots. It was quite obvious that the staff of Entrenuvols were very knowledgeable and passionate about parasailing. Because we couldn't reserve via the website, the company responded promptly to emails (in English) and allowed us to make reservations without a deposit. The planned launch site didn't offer good flight conditions on that day so the company drove our entire family to a 2nd (even more beautiful) launch site an hour away (what an adventure!), so that the boys could have their flight. Wonderful people at Entrenuvols who know their business, are concerned about safety and treated our family like guests. Tip: Opt for the photos of the flight - they are delivered to you at the end of the flight on a USB key and are completely worth the small additional charge.

T. Chung Avatar T. Chung
21/08/2017
TOP