FORGOT YOUR DETAILS?

EQUIP ENTRENÚVOLS

A PUNT PER A VOLAR AMB TU!

Jordi Marquillas

Cofundador i Director Tècnic

Fa més de 15 anys que va descubrir el món del Parapent. Ha sobrevolat 4 continents. Campió d’Espanya de cross (classe Sport) l’any 2013, membre de l’equip espanyol d’acrobàcia i també ha estat membre de l’equip espanyol i català de cross. Instructor SIV des de 2003 i Pilot de test pel laboratori Aérotest des de 2005. Tècnic Esportiu en Parapent, Master Instructor a l’associació internacional APPI

Ramon Sanmartí

Cofundador, instructor i pilot biplaça

També fa més de 15 anys que veu el món des de dalt i també ha volat per 4 continents. L’altra passió d’en Ramon és la muntanya i la neu. A l’hivern, fàcilment el podreu trobar fent esquí de muntanya o Telemark…

Marta Ges

La secre

És l’alè d’aire fresc, la nostra font d’energia (a ella n'hi sobra!). Ella ens organitza, és la nostra cara pública i ens fa treballar… amb il·lusió! Ah! i ja està fent els seus primers volets… creiem que l’hem enganxat a volar i com no pot ser d’altra manera, ja ha tret l’ocellet que porta dins!

Oriol Mayora

Instructor i pilot biplaça

El malabarista de l’equip. Quan ens avorrim, li deixem 4 pedres o un monocicle i ens distreu… a més, vola i esquia. És un excel·lent instructor de parapent i d’esquí i es nota que ensenyar és la seva passió. La seva paciència és quasi infinita…

Joan Cordon

Pilot biplaça

És, possiblement, el pilot biplaça amb més experiència de Catalunya en actiu. Ell és l’essència del Vol Lliure concentrada. Per error va sortir humà, però en realitat hauria de ser un voltor… apassionat per volar i per transmetre la màgia de volar tant o més que el primer dia que el va captivar aquest esport.

Nando Silla

El Rodamón

Tal com un ocellet, difícilment el veurem "engabiat" massa temps a un lloc. Necessita veure món i volar lliure! És una au migratòria. Gaudirem de la seva companyia i experiència com a pilot biplaça i instructor de vol a Entrenúvols.

Xavi Guiu

L'aprenent

És el futur d’Entrenúvols… de moment fa poquets anys (en comparació amb la resta de l'equip) que això de volar el va enganxar i no ha parat de volar ni un sol moment! S’està formant com a instructor i poc a poc l’anirem veient més pel camp i el cel i menys pel terra…

L'EQUIP ENTRENÚVOLS

Entrenúvols és una escola de Parapent creada l’any 2001 per apassionats del Parapent i la natura dedicada a promocionar el Vol Lliure i la Vall d’Àger.

La formen un conjunt de professionals apassionats del Vol Lliure que han transformat la seva passió de volar en el seu medi de vida. Això ens facilita poder transmetre la nostra passió en tot moment de la manera més natural. La frontera entre el treball i la diversió no la tenim molt clara…

A Entrenúvols hem intentat apartar-nos dels cànons de vida estàndard allunyant-nos de la cursa desenfrenada de treballar, guanyar i gastar. Creiem que el valor principal no són els diners ni les possessions, sinó viure fent el què t’agrada a un lloc on t’agradi.

Això no vol dir que no necessitem diners per a viure ni que estiguem al marge de la legalitat, tot el contrari. La nostra activitat, per naturalesa, creiem que ha d’estar totalment dins la legalitat i els qui hi treballem també necessitem uns mínims de qualitat de vida que passen per una feina i sou digne i unes prestacions socials igualment dignes.

Així doncs, el nostre model de vida passa per buscar l’equilibri entre viure allà i d’allò que ens agrada, intentant mantenir-nos allunyats de la roda consumista i a la vegada oferir un servei de qualitat i amb totes les garanties legals als nostres clients.

OPINIONS A FACEBOOK

Descobreix què diuen de nosaltres a Facebook

5 star review  Una experiència única!!Amb uns instructors encantadors!!!Repetiré segur!!!Anava amb molta por i al final el vol se'm va fer curt.. Ho recomano al 100% Gràcies per tot makuuuss!!!!

thumb Eli Mira Gallach
2/06/2016

5 star review  Emocionante!! Una gran experiencia ! Gracias Entrenúvols! Gracias Nando !!!!

thumb Asun Majadas
6/04/2016

5 star review  brilliant from start to finish, we drove over 800 miles to do it and worth every minute :)

thumb Keith Willsher
6/17/2015

5 star review  El vol va ser fantastic. En Jordi el meu monitor un gran professional i comunicador. Una molt gratificant experiència.

thumb José L. San Nicolás
10/13/2017
TOP